ZGR on Tour: één van de mooiste fietstochten door het hart van Salland!

Zondag 24 juni a.s. organiseert ZGR, de Sallandse specialist in ouderenzorg en ondersteuning bij dementie een fietstocht van 50 of 60 km door het hart van Salland. Op de route zijn meerdere rustplekken waar deelnemers hartelijk worden ontvangen door medewerkers en vrijwilligers en waar onder het genot van een hapje en een drankje bijgetankt kan worden.

De route brengt de fietsers o.a. naar Luttenberg. Zo kan meteen een bezoek gebracht worden aan het feestelijke Korenfestival. Belangstellenden kunnen zich zondag 24 juni a.s. tussen 10.00 – 11.30 uur inschrijven bij het Buurthuus in Heino, ZGR Brugstede in Lemelerveld, ZGR Stevenskamp in Heeten of Buurtcentrum DeBuut in Raalte. Deelname is gratis!

Speciale bustour
Belangstellenden die graag willen genieten van het Sallandse landschap, maar niet in de gelegenheid zijn om dit per fiets te doen, kunnen deelnemen aan de avontuurlijke bustour. ZGR-medewerkers Sandra en Ingrid nemen hen in een heuse Amerikaanse schoolbus gratis mee naar de mooiste plekjes van Salland. Opgeven is niet nodig, de bus vertrekt 24 juni a.s. vanaf de volgende locaties:

10.00 uur: Dorpshuus, Heino
10.30 uur: ZGR Brugstede, Lemelerveld
11.00 uur: Buurtcentrum DeBuut, Raalte
11.30 uur: Het Wapen van Wesepe, Wesepe
12:00 uur: De Belte, Nieuw Heeten
12.30 uur: Laarmanhuis, Haarle
13.30 uur: ZGR Stevenskamp, Heeten

Geef een reactie