Werk

Vacatures voor zowel betaald als onbetaald werk

Betaald werk:

★ De Lemeler Esch zoekt: Gastheer/gastvrouw Boscafé en meerdere Campingmedewerkers

★ Seal Eco zoekt: Marketing en Communicatie medewerker

★ Salland ICT zoekt: BBL medewerker

★ Installatiebedrijf Hulsman zoekt: Meerdere Meerdere Monteurs

★ DTF deurtechniek zoekt: Monteurs

★ Lenferink zoekt: Meerdere vakmensen

★ Mestebeld Trucks zoekt: meerdere personen

★ Tielbeke zoekt: meerdere enthousiaste medewerkers

★ Huetink zoekt: Allround medewerker

★ Boeve afbouw zoekt:meerdere vakmensen

 

Vrijwilligerswerk


Lemelerveld werkt!

Iedereen die mee wil doen en (betaald) werk zoekt kan terecht bij Lemelerveld Werkt! Vanuit het Lemelerveldse bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties worden passende banen gezocht en gevonden.

De afgelopen jaren werd het project Lemelerveld Werkt mede mogelijk gemaakt en uitgevoerd vanuit het Kulturhus de Mozaïek. Ondanks grote belangstelling en vele mooie resultaten bleek het project niet zelfvoorzienend te zijn. Per 31 december 2017 stopt het project in de huidige vorm. Na meerdere overleggen met de gemeente en Welzijn Lemelerveld is besloten om de methodiek en ondersteuning onder te brengen bij de nieuwe welzijnsorganisatie SAAM Welzijn. Contactpersoon wordt Marlies Overmars, te bereiken op 0529-482121 of 06-21977272.

Vanuit de gemeente wordt de methodiek omarmd en ziet men meerwaarde om het in de hele gemeente uit te rollen.  De afgelopen tijd is hard gewerkt om de welzijnsmedewerkers de werkwijze en methodiek uit te leggen en lopende zaken over te dragen.

Wat veranderd er concreet voor u als werkzoekende?

–          Niets.

U kunt nog steeds ondersteuning krijgen bij het zoeken naar werk en alle daarbij horende activiteiten zoals, het opstellen van brieven, C.V.’s of overige problemen waar u tegenaan loopt.

Wat verandert er wel?

De contacten met bedrijven en ondersteuning aan personen met een uitkering wordt uitgevoerd door de medewerkers van de gemeente Dalfsen.