Vrijwilligers SAAM maken kennis met nieuwe directeur

Vrijwilligers Saam Welzijn Lemelerveld maken kennis met directeur-bestuurder. Op dinsdag 9 januari heeft Saam Welzijn Lemelerveld haar vrijwilligers bijgepraat over de overgang van SWOL naar de nieuwe organisatie Saam Welzijn.
De nieuwe directeur, Wout Noorman werd geïntroduceerd en tevens was er de gelegenheid om van het vertrekkende bestuur afscheid te nemen. Joop Mensink deed het woord namens alle oud-bestuursleden en gaf het woord aan Wout Noorman.

Wout, woonachtig in Nijeveen, heeft veel ervaring als welzijnswerker en is gedurende zijn loopbaan doorgestroomd naar leidinggevende functies. En sinds januari 2018 dus directeur-bestuurder van Saam Welzijn, een fusieorganisatie van SWOL, SMON en Landstede Dalfsen.
Het proces om tot Saam Welzijn te komen loopt nu al een kleine twee jaar en zal in februari/maart officieel afgerond zijn.

Zowel Joop als Wout benadrukten de waarde van onze vrijwilligers en hun inzet op allerlei gebieden. Saam Welzijn Lemelerveld kan dan ook een beroep doen op een kleine honderd vrijwilligers. Met de komst van Saam Welzijn zal er dan ook niets veranderen voor vrijwilligers en de deelnemers aan de activiteiten. We blijven ons richten op het bestaand aanbod en proberen waar vraag is onze activiteiten uit te breiden. Signalen van vrijwilligers en deelnemers is voor ons erg belangrijk.
Het afgelopen jaar heeft er uitbreiding op kantoor plaatsgevonden. Sinds 2017 richten we ons op alle leeftijden en is ook de mantelzorgondersteuning bij ons ondergebracht.
De bijenkomst werd afgesloten met een hapje en een drankje en een toost op het nieuwe jaar.

Geef een reactie