Redactie Sukerbiet

Heb je nieuws, wil je een agenda bericht laten plaatsen in de activiteitenkalender, laat het ons weten! Vooral ook grappige, mooie of opmerkelijke foto’s of video’s ontvangen wij heel graag!

Om het plaatsen van jouw nieuws nog makkelijker te maken kun je hieronder het formulier invullen.

 

Nieuwsbericht melden

4+1=

Sukerbiet.nl plaatst wat jij aanlevert. Dat kunnen aankondigen zijn van verenigingen, verslagen van evenementen.  Maar ook berichten over jubilea of oproepen voor deelname of inschrijving. Maar ook jij, individuele Lemelervelder kunt nieuws aanleveren over iets wat je mee gemaakt hebt of iets wat je opviel tijdens de wandeling door het dorp. Het kan eigenlijk van alles zijn!

Ons redactionele beleid is dat zoveel mogelijk geplaatst wordt, mits het maar nieuwswaarde heeft en het algemeen belang van Lemelerveld dient. Als iemand de moeite neemt ons iets toe te zenden, is dat bijna al garantie dat anderen daar geïnteresseerd in zijn.

Je kunt je nieuws en/of agenda bericht voor in de activiteiten kalender en foto’s  (foto’s toevoegen in een bijlage!) naar nieuws@sukerbiet.nl

De redactie behoudt zich wel het recht voor artikelen te weigeren en/of aan te passen.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage, wij stellen dit zeer op prijs!

Ook voor het melden van een agenda bericht zijn we nog bezig het eenvoudiger te maken, dus houd deze pagina in de gaten.