1L8A6417

Prima verlopen wandel3daagse 2017

Onder geweldige weersomstandigheden werd de 41ste W3D gelopen door ruim 400 wandelaars, jong en oud. Onder de deelnemers waren peuters in buggy’s, een dame in rolstoel en een oma met door de fysio ingetapete enkels op de fiets….echte volhouders!

Er werden verschillende routes van 5 en 10 km gelopen, met o.a. drinkposten bij de brandweerkazerne, Zorgboerderij De Vos en bij zwembad Heidepark. Op donderdagavond werden de wandelaars bij ’t Anker ingehaald door muziek van Polyhymnia. De stoet liep vervolgens door naar sportpark Heidepark, waar de felbegeerde medailles in ontvangst werden genomen.

De W3D wordt mogelijk gemaakt dankzij onze sponsoren: Ten Broeke, Boeve, Raymond de Haan, K&K, Coop, Bakker vd Most, Electrocentrum en Drukkerij van Asselt. De W3D wordt georganiseerd vanuit de ouderraden van de 3 basisscholen. Doordat zich nog geen nieuwe ouders hebben aangemeld om de huidige W3D commissie te versterken, is het op dit moment onduidelijk hoe en of de W3D kan blijven voortbestaan.

Gezien de grote deelname en positieve reacties van deelnemers, zou het jammer zijn als dit evenement voor ons dorp verloren gaat.

Dus: geef je op voor de W3D organisatie. Bel Ellen Mensink, tel 353077.

Door: Ellen Mensink, Foto’s: Martin Zwakenberg

chevron-right chevron-left

Geef een reactie