Nieuws van het Plaatselijk Belang

  • Verkiezingsgsdebat

Als voorbereiding op de gemeentelijke verkiezingen

wordt er een verkiezingsdebat georganiseerd. Plaatselijk Belang zal samen met de OVL en Welzijn Lemelerveld de politici aan de tand voelen over de plannen die de verschillende partijen presenteren. Donderdag 8 maart om 20.00 uur vindt dit plaats bij zalencomplex Reimink.

  •  Sierbruggetje

De vergevorderde plannen van de Historische Kring om

een autenthiek voetgangersbruggetje te maken, worden van harte ondersteund door Plaatselijk Belang. Donaties kunnen worden gestort op de rekening t.n.v. Plaatselijk Belang NL15RABO0127807276 onder vermelding van Sierbruggetje.

  •  Avond voor het bestuur van verenigingen

Woensdag 21 februari wordt er door Plaatselijk Belang,

Welzijn Lemelerveld en het Kulturhus een avond georganiseerd voor besturen van plaatselijke verenigingen.. Onder professionele leiding wordt gezocht naar kansen en mogelijkheden om je vereniging toekomstbestendig te houden. De uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd en aanmelden kan tot 14 februari.

  •  Inloopspreekuur

Vanaf 2018 wil Plaatselijk Belang vooraf elk

maandelijks overleg een inloopspreekuur inzetten. Gedurende 30 minuten kan iedereen zijn of haar wens/opmerking of vraag kenbaar maken bij het bestuur van Plaatselijk Belang. Het volgende inloopspreekuur is woensdag 7 februari van 19.30 tot 20.00 in het Kulturhus.

Geef een reactie