Nieuws van de Sint uit Spanje

Dag Lieve kinderen,

Gelukkig heb ik even tijd om een briefje te schrijven aan jullie. Op dit moment is het heel druk in mijn paleis. De pieten lopen af en aan met de pakjes, strooigoed en noem maar op. Deze avond is het bijna zover. De machinekamer van de stoomboot is gesmeerd en pakjesboot 12 is al bijna vol. Vanavond varen we uit op weg naar Nederland. Als alles goed gaat zijn we 18 november om 12.00 te zien op televisie tijdens de landelijke intocht in Dokkum. Zondag 26 november komen we naar Lemelerveld. Ik heb van  de luisterpieten gehoord dat Polyhymnia al druk aan het oefenen is. Ik ben ook heel blij te horen dat er voor mij weer een slaapplek geregeld is in Lemelerveld. Dit jaar mag ik in de bibliotheek logeren! Ik heb er nu al zin in, heel veel boeken die ik kan lezen als ik in mijn bedje lig! Meer nieuws lees je volgende week in de Lemelervelder en op Sukerbiet!

Lieve groet van Sinterklaas.

Geef een reactie