Kerstconcert Con Amore zondag 17 december 2017

Op zondag 17 december geeft Con Amore onder leiding van  dirigent Wim van Lenthe haar jaarlijkse Kerstconcert. We zijn er weer in geslaagd om een sprankelend en gevarieerd programma samen te stellen.  Er staan mooie Engelse Carols op het programma, muziek van Gounod en het indrukwekkende Te Deum Laudamus van Haydn. Het concert wordt afgesloten met het ‘Joy to the world’ van Händel.

Muzikaal worden we ondersteund door pianist/organist Bert Bootsma en het Harderwijks Strijkorkest. Sopraan Yvonne Boerdam, lid van Con Amore ( inmiddels ook ver buiten Lemelerveld bekend) staat weer garant voor een aantal schitterende solo’s.

Gastkoor op deze avond is het Herenkoor H. Cyriacusparochie uit  Dalfsen onder leiding van Arjen Seinen. Het belooft weer een avond genieten te worden in kerstsfeer met prachtige muziek!

Wij nodigen u van harte uit om op zondagavond 17 december naar de RK Heilig Hartkerk in Lemelerveld te komen. Het concert begint om 19.30 uur. De toegang is gratis, maar uw vrije gift bij het verlaten van de kerk is zeer welkom.

FOTO KERSTCONCERT 2016 CON AMORE

 

Geef een reactie