ChristenUnie Dalfsen bezoekt Plaatselijk Belang Hessum-Vennenberg-Rechteren in De Klomp in Vilsteren

DALFSEN – Zaterdag 4 november heeft ChristenUnie Dalfsen Plaatselijk Belang Hessum-Vennenberg-Rechteren bezocht bij De Klomp in Vilsteren. Tijdens het gesprek werden verschillende onderwerpen besproken. Het doel van het bezoek was om te horen wat speelt in deze buurtschappen om dit aandacht te kunnen geven in het verkiezingsprogramma.
Er werd onder andere gepraat over de onderwerpen veiligheid, duurzaamheid en asbest. Zo werd er gezegd dat tegenwoordig gericht wordt op zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Zowel ChristenUnie als Plaatselijk Belang Hessum-Vennenberg-Rechteren vinden het belangrijk dat daarom ook (tijdelijke) kangoeroewoningen mogelijk gemaakt worden. Daarnaast vonden ze dat de mobiele bereikbaarheid beter moet, maar dat het niet duidelijk is wie aan zet is.
ChristenUnie Dalfsen vindt het belangrijk om met andere belangenorganisaties in gesprek te gaan om te proeven wat er speelt en wat men bezighoudt. Daarom zullen er de komende tijd ook gesprekken worden gevoerd met andere plaatselijk belangen.

Geef een reactie